Review 35 - Year 25 (2018) issue 2


  1. Traditional agrifood products: an expression of Italian cultural heritage

    Massimiliano Renna [Dipartimento di Scienze Agroambientali e Territoriali, Università di Bari “Aldo Moro”]
    Angelo Signore [Dipartimento di Scienze Agroambientali e Territoriali, Università di Bari “Aldo Moro”]
    Pietro Santamaria [Dipartimento di Scienze Agroambientali e Territoriali, Università di Bari “Aldo Moro”]

  1. Nutritional and medicinal properties of the fruits and claddes of Opuntia ficus -indica (L.) Mill.

    Azucena Nazareno Monica [Centro de Investigación y Transferencia de Santiago del Estero CONICET - Universidad Nacional de Santiago del Estero, Argentina]

  1. Biostimulant applications in low input horticultural cultivation systems

    Stefania Toscano [Department of Agriculture, Food and Environment (Di3A), Università di Catania]
    Daniela Romano [Department of Agriculture, Food and Environment (Di3A), Università di Catania]
    Daniele Massa [CREA Research Centre for Vegetable and Ornamental Crops, Council for Agricultural Research and Economics, Pescia (PT)]
    Roberta Bulgari [Department of Agricultural and Environmental Science, Università di Milano]
    Giulia Franzoni [Department of Agricultural and Environmental Science, Università di Milano]
    Antonio Ferrante [Department of Agricultural and Environmental Science, Università di Milano]

  1. Adaptative mechanisms to saline stress in ornamental shrubs

    Chiara Cirillo [Dipartimento di Agraria, Università di Napoli Federico II]
    Veronica De Micco [Dipartimento di Agraria, Università di Napoli Federico II]
    Rosanna Caputo [Dipartimento di Agraria, Università di Napoli Federico II]
    Stefania De Pascale [Dipartimento di Agraria, Università di Napoli Federico II]

Download full issue

IH 2-2018.pdf 8 Mb